Deltagerne

Siden blev sidst ændret 20. marts 2019

Startside

                            

Her på siden kan du se en lille præsentation af nogle af deltagerne i konkurrencen.

Navn:                               Torben Christensen

Adresse:                           Grønningen 10, 2. th.

                                        7700 Thisted.

Tlf../Mobil:                       97 91 22 15 / 20 65 50 74

E-mail:                              stjernetips@hotmail.com

 

Signatur: Gambler

Hej alle medtippere

Jeg er født den 27/2 1963 i Thisted, jeg bor stadig i Thisted, men har studeret og boet i nærheden af Aarhus fra 1982 til 1990.

Jeg er uddannet Cand. Merc. i Regnskab, men har aldrig brugt uddannelsen, jeg blev af personlige årsager forsinket i færdiggørelsen af uddannelsen, min lillebror blev dræbt i en trafikulykke et par dage før en eksamen. Jeg kunne ikke få SU længere, så jeg fik arbejde på en møbelfabrik (Licentia Møbler A/S) i Nors en lille by 8 km uden for Thisted, det skulle kun være til, at jeg var færdig, men det endte med at blive i ca. 15 år indtil fabrikken i 2005 desværre lukkede. Jeg fik herefter arbejde på KPK Døre & Vinduer på Mors. Der var jeg frem til februar sidste år, hvor jeg blev fyret/ stoppede selv dels pga. arbejdsmangel, men mest pga. dårlig ryg, jeg har i nogle år døjet med slidgigt i ryggen. Jeg har sidenhen været på kursus i C5 (et økonomi program) for at få mulighed for at bruge min uddannelse. Jeg har desværre ikke fundet et arbejde endnu, men håber stadig på at finde et inden for økonomiens verden. 

I 2002 blev jeg gift med Berith (Beate), vi havde kendt hinanden tilbage i slutningen af 70’erene, men så flyttede hun til Viborg og jeg til Aarhus, men i 2001 fik vi ved en tilfældighed igen kontakt, og hun flyttede til Thisted i april 2002.

Jeg har altid været lidt af en spillefugl så i efteråret 2000 startede jeg turneringen med en kvalifikation, den første sæson af turneringen var så i foråret 2001 med 2 divisioner og 16 deltagere. Der er nu 56 signaturer, og der er også kommet en ekstra turnering for nogle år siden (Stjerneligaen).

Jeg har altid tipset siden slutningen af 1960’erne (Tips 12), den gang kunne man kun spille, hvis man var over 18 år, så jeg fik min mor til at skrive under. Sidenhen kom Tips 13 og oddset. I midten af 80’erne, da jeg boede lidt uden for Aarhus, kom jeg en dag på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus og var straks helt solgt. På det tidspunkt kørte man løb søndag eftermiddag, så jeg startede dagen på travbanen og ved 4-tiden gik jeg så over på stadion og så AGF, den gang var de rigtig gode og var næsten altid mellem de 3 bedste, det var tider. Jeg har også altid støttet vores lokale fodboldhold Thisted FC som før 1989 hed TIK. Det er ikke mange hjemmekampe jeg har misset de sidste 45 år.

Jeg forsøger her i 2017 at starte min egen virksomhed op "Jeg hjælper dig", virksomheden er et sted, hvor jeg tilbyder hjælp til en del forskellige ting såsom budget, computer- programmer, besøgsven mm., du kan se mere på http://www.123hjemmeside.dk/jeg-hjaelper-dig/428534742

Signatur: Joebo

Jeg hedder Johnny Kristensen og bor i Hvidovre og er fra 1973, 41 år. Jeg så altid sports lørdag med min far. Tippede altid tips 13 da jeg var mindre,  som skulle afleveres inden onsdag kl. 18.
Kan huske da jeg skulle ind og se BIF - Gøteborg eller Porto (kan ikke huske hvem af dem de skulle møde, inde i parken i UEFA- cuppen, de skulle spille kl. 19.  17.55 skulle jeg hurtigt op i kiosken, for at aflevere mine tips 13, lånte min mors cykel, kæden hoppede af, og jeg vågnede på hospitalet, med kraniebrud, (styrtede voldsomt på cyklen)

Jeg har spillet forbold hele mit liv og gør det stadigvæk. Jeg spiller også lidt floorball.

Arbejde: Jeg har bl.a. været på Schulstad/Lántmannen brød i over 13 år på natholdet i bageriet.
Nu arbejder jeg hos et import firma, der importere pølser og ost og olivenolier og andre specialiteter til gourmet restauranter i Danmark, men primært til svenskerne.(80%)  Jeg arbejder om dagen på lageret.

Jeg kom med i Torbens Stjernetips ved et tilfældet, for efterhånden mange år siden, da jeg en dag ”faldt” over det på nettet.

1-2 gange om året tager jeg til Hamburg og ser fodbold, med nogen venner.
Er for det meste også altid at finde på Brøndby stadion.